maandag 29 maart 2010

efficient weekje

" Kijkers " moeten er ook zijn :p
oude kozijnen eruit
Helma stucwerk afkappen met boorhamer

Marjan de kalendergirl :P
Leidingen badkamer, ook draingoot zichtbaar
We hebben een heel efficiente week achter de rug. De loodgieter is 3 dagen bezig geweest, daardoor liggen eigenlijk alle leidingen voor de badkamer, wc beneden, washok beneden, en nieuwe radiatorleidingen er. Ook nieuwe cv ketel is geplaatst, dus wauw, het schiet toch wel op dan ineens.
Een deel van de kozijnen hebben we er doordeweeks al uitgehaald, de overige zondag samen met John.
Het stucwerk is er beneden helemaal vanaf, met behulp van Stefan en Marjan gedaan, uitgezonderd plafonds (want die hoeven gelukkig niet).
Electra is bijna volledig getrokken, komende week nog 4 buizen, en dan kan de electricien ze op de meterkast aansluiten. Hopelijk krijgt hij de hotelschakeling ook weer aan de praat, want die heb ik een beetje om zeep geholpen. Maar moet geen probleem zijn..
Van de badkamer gaan we toch nog 1 muur eruit gooien, want die is de zwak om er een wastafel en hangkastje aan te kunnen hangen, dusja nu we toch bezig zijn is het een kleine moeite..
De week na pasen komt Jantje (van de keuken) de koof alvast maken voor de afzuigkap. Ook timmert hij meteen de steunbalk af, en het gat wat we nu nog boven de kelderkast hebben.
Metselaar komt als het goed is 2-3 weken na Pasen. Dan worden alle muren weer terug gemetseld.
Tot die tijd vermaken we ons met alle sleuven van de leidingen dicht te maken, afzuigpijpen te monteren en misschien al te gaan isoleren boven.
De stucadoor heeft belooft, zodra we bellen binnen 1-2 weken aan de slag te kunnen.
Tegelzetter heeft ook op redelijke korte termijn tijd, dus heeeel goede vooruitzichten!!
Van de week volgen foto's van onze nieuwe kozijnen die vandaag geplaatst zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten