donderdag 14 januari 2010

wat nieuwe muurtjes

muur slaapkamer erin
de schroefstempels bijna allemaal weg

muurtje van de kelder staat weer, met nieuw kozijn


de muren van het toilet, douche en meterkast zijn weg



muur slaapkamer eruit


Na weer een week klussen zijn er weer wat vooruitgangen geboekt.
Zo zijn boven de muren weer opgemetseld voor de slaapkamers te scheiden, en is de muur van de badkamer er ook weer ingezet. Rens de metselaar werkt maar hard door, gelukkig :D
Beneden hebben we bijna alle schroefstempels weggehaald, er zitten er nog 2 echt onder balk, maar de rest is gelukkig weg. Ook is de keldermuur en het nieuwe kozijn van de deur die van de woonkamer naar de gang zit, weer opgemetseld. Ook de muren van de wc, het badkamertje beneden en de meterkast hebben we gesloopt. Rens heeft deels de muren alweer teruggezet, de rest kan pas als de loodgieter klaar is met de nieuwe leidingen te leggen en de oude te verwijderen.
Ook hebben we 3 radiators erafgehaald die in de weg zaten. Straks hebben we beneden overal vloerverwarming en daarom kunnen alle radiators uiteindelijk verdwijnen gelukkig.
Maar als je geen verstand hebt van verwarmingsbuizen kan het weleens zijn dat je 4 keer naar de bouwmarkt moet, voor je het juiste hebt...
Cees is ondertussen al enkele daagjes bezig om overal nieuwe draden te trekken voor het electra, ook meteen de wanddozen op de juiste plaats en hoogte.
De nieuwe kozijnen en beglazing zijn besteld, volgende week komen ze de keuken inmeten en alle aansluitpunten aftekenen op de muren. Ook komt er volgende week iemand om de meterkast eens te bekijken, wat daar allemaal aan vernieuwd moet worden.
Langzaam aan begint het al ergens op te lijken, er is nog veel werk, maar dit geeft wel goede hoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten